Ook zin in de feestdagen?

Maak je kerst of oud & nieuw compleet met een luxe gourmetschotel of goed stuk vlees.

Kerstdagen: Gourmet & Black Angus zijn tot uiterlijk 20 december te bestellen. Kalkoen, rollades & wild zijn tot uiterlijk 16 december te bestellen.

Oud & Nieuw: Gourmet & Black Angus zijn tot uiterlijk 27 december te bestellen. Kalkoen, rollades & wild zijn tot uiterlijk 16 december te bestellen.

Ophalen is uitsluitend mogelijk op:
Woensdag 24-12 (10:00-15:00) & Donderdag 25-12 (10:00-13:00).

Donderdag 30-12 (10:00-17:00) & Vrijdag 31-12 (10:00-13:00).

Geef bij het plaatsen van de bestelling aan wanneer je dit komt ophalen. Bezorging op bovenstaande dagen is ook mogelijk.

Kalkoen rollade

1 kg:  € 25,00

Hertenbout rollade

1 – 1,2 kg:  € 47,00

Eendenborst rollade

750 gram: € 30,00

Wild zwijn rollade

1 kg: € 35,00

Wildslee haas, hert, zwijn

180 gram: € 11,50

Hertenslee

180 gram: € 12,00

Gemarineerde hazenbout

1 – 1,2 kg: € 26,00

Hertenbiefstuk (vers)

140 – 160 gram: € 7,00

Hertengoulash

 500 gram: € 14,00

Wild stoof

 500 gram: € 13,50

Hertenbiefstuk (diepvries)

 140 – 160 gram: € 6,50

Hazenbout (diepvries)

 300 – 400 gram: € 7,50

Hazenrugfilet (diepvries)

 140 – 160 gram: € 7,50

Hele fazant haan (diepvries)

 800 – 1000 gram: € 19,00

Hele fazant hen (diepvries)

 600 – 800 gram: € 19,00

Wilde eendenfilet met vel (diepvries)

 100 gram: € 5,00

Wilde ganzenfilet met vel (diepvries)

 300 – 350 gram: € 11,50

Fazantfilet met vel (diepvries)

 80 – 130 gram: € 5,50

Schnitzel

Prijs per kilo: € 15,00